8/2/07

Λίγα λόγια για το blog μας

Γιατί ανοίχτηκε αυτό το blog?
Το blog αυτό ανοίχτηκε για να γράφω τις σκέψεις μου για τον Κ., αλλά και σκέψεις που αφορούν εμένα (π.χ. πράγματα που αγαπάω, μέρη, ανθρώπους, φίλους, κλπ.).

Οι διαφωνίες είναι -καλώς ή κακώς- μέρος της ζωής μας. Είναι το αλατοπίπερο που δίνει νόημα στην κατά τ'άλλα καθημερινή μας ρουτίνα. Με αυτό τον άξονα, είναι πιθανόν κάποια στιγμή να διαφωνήσω, είτε με τον Κ., είτε με τους φίλους μου. Μπορεί να μαλώσω, μπορεί να θυμώσουμε όλοι ο ένας με τον άλλον, μπορεί να υπάρξει μία παρεξήγηση που, με διάλογο μετά, να λυθεί.

Το blog αυτό δεν δίνει βήμα σε άγνωστα άτομα. Έχει ανοιχτεί η πρόσβαση ώστε να γράφουν οι αγαπημένοι μας φίλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος άγνωστος επισκέπτης, μπορεί να αφήνει σχόλια, ερμηνεύοντας το αν έχουμε προβλήματα ή όχι.

Δημοκρατία σημαίνει να συζητάς όχι μόνο τα κοινά σου, αλλά και τις διαφωνίες σου. Αυτό συνεπάγεται υγεία στις ανθρώπινες σχέσεις. Αλοίμονο αν όλοι συμφωνούσαμε με όλους! Η ζωή θα ήταν βαρετή και ανούσια.

Κατόπιν συζήτησης με τους φίλους μας που επισκέπτονται αυτό το blog, θα συναποφασίσουμε το ενδεχόμενο να κλειδώσει η πρόσβαση στο blog αυτό και να μπαίνουν επιλεγμένα άτομα με κωδικό. Μέχρι τότε, σχόλια αγνώστων θα διαγράφονται από τον διαχειριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: