8/3/07



The Scream, c.1893 by Edvard Munch


Ανοίγοντας σήμερα το επαγγελματικό μου e-mail, μεταξύ άλλων, έλαβα το κάτωθι μήνυμα από συνάδελφο που εργάζεται σε ανταγωνίστρια φαρμακευτική εταιρία:

"Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5 άνδρες οι οποίοι, σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της αστυνομίας, την βίασαν πρίν την παρατήσουν. Ανίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα της βραδιάς, δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με τα ίχνη Pohypnol στο αίμα της και Progesterex, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι αποστείρωσης. Το φάρμακο χρησιμοποιείται τώρα από τους βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και να αποστειρώνουν τα θύματά τους. Το Progesterex είναι διαθέσιμο στους κτηνιάτρους για να αποστειρώνουν τα ζώα. Υπάρχει η φήμη ότι το Progesterex χρησιμοποιείται μαζί με Rohypnol, το φάρμακο βιασμών. Με το Rohypnol, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το κορίτσι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα το επόμενο πρωί από όλα αυτά που συνέβησαν την προηγούμενη νύχτα. Το Progesterex, που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα είναι τέτοιο, που το θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί για να κάνει τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα του φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - είναι Μ*Ο*Ν*Ι*Μ*Α. Το Progesterex σχεδιάστηκε για να αποστειρώνει τα άλογα. Οποιοδήποτε γυναίκα παίρνει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ. Οι νυφίτσες μπορούν να πάρουν αυτό το φάρμακο από τον καθένα που είναι σε κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι τόσο εύκολο, και με το Progesterex πρόκειται να γίνει έξαρσή του παντού στα πανεπιστήμια. Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο internet λέγοντας στους ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν. Παρακαλώ διαβιβάστε αυτό σε οποιοδήποτε ξέρετε, ειδικά στα κορίτσια. Να είστε προσεκτικοί όταν είστε έξω και να μην αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο."


Διαβάζοντας το μήνυμα αυτό, ένιωσα φρίκη και αποτροπιασμό για τον καννιβαλισμό ορισμένων ανθρωπόμορφων κτήνων.

Δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω ζώα, γιατί τα ζώα λειτουργούν ενστικτωδώς και με μόνο γνώμονα την επιβίωσή τους.

Δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω ανθρώπους, γιατί ένας άνθρωπος (άνω+θρώσκω) δεν θα έπραττε ποτέ έτσι.

Δεν μπορώ να τους αποκαλέσω άνδρες, γιατί ένας άνδρας, όσο κυνηγός κι αν είναι, όσο ισχυρά σεξουαλικά κίνητρα και ορμές κι αν έχει, δεν θα έφτανε ΠΟΤΕ στο σημείο να κάνει τόσο αποτροπιαστικά πράγματα με σκοπό να ΒΙΑΣΕΙ μία γυναίκα παρά τη θέλησή της.


Και το χειρότερο, είναι πως η χώρα αυτή είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν υπάρχει προστασία από καμία αρμόδια αρχή. Δεν υπάρχει επίσημη θέση και λύση του σοβαρότατου αυτού ζητήματος από κανένα. Δεν υπάρχουν νόμοι. Δεν υπάρχει τίποτα. Ακόμη κι ένα απλό ποτό να θέλει να πιεί κανείς και να βγει έξω να διασκεδάσει, υπάρχουν σοβαρότατοι κίνδυνοι που απειλούν την ίδια του την υγεία και τη ζωή.


ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ, ΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ, ΤΕΛΟΣ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠ'ΟΣΟ ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Εγκυκλοπαιδικά, παραθέτω τα κάτωθι links:
http://en.wikipedia.org/wiki/Progesterex για το Progesterex
http://www.4woman.gov/faq/rohypnol για το Rohypnol

3 σχόλια:

..αγγελόσκονη.. είπε...

ανατρίχιασα...
αν είναι δυνατόν...
που θα φτάσει αυτός ο κόσμος ρε γμτ...
τι να προσπαθήσεις να αλλάξεις πρώτα;
την παιδική εκμετάλευση, τους βιασμούς ενηλίκων κι ανηλίκων,τους φόνους χωρίς αιτία ή για γελοίους λόγους,τον πόλεμο,τα ναρκωτικά...δεν έχει τέλος υτός ο κατάλογος...΄
όταν ακούω τέτοια γεγονότα νιώθω τόσο ανήμπορη!!
ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις βγαίνοντας από το σπίτι σου..ή ακόμα καλύτερα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις οποιαδήποτε στιγμή!!πλέον πρέπει να φοβόμαστε ακόμα και τους εαυτούς μας...κι άντε μείς έχουμε ζήσει και λίγο πιο ελεύθερα...άυριο μεθαύριο πώς να κάνουμε παιδιά!!!να τους δώσουμε τί;αγάπη; καιτί έγινε; θα είναι ευτυχισμένα; ποιος θα μου εγγυηθεί οτί δεν θα πάθει τίποτα από όσα προανέφερα; δεν ξέρω τί να πώ...είναι στιγμές που λέω να γίνει μια έκρηξη και να εξαφανιστεί η γη!!δεν ξέρω αν πλέον μπορείς να απολαύσεις την έννοια "ζωη"!!συγνώμη για την πολυλογία αλλά έχω αγανακτίση με όλα όσα γίνονται κάθε μέρα...κι είμαι σίγουρη πως τα χειρότερα έρχονται!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος (αν είναι δηλαδή...) και που επιτρέπω να γίνονται τέτοιες ακρότητες στον κόσμο μου, στον πλανήτη μου, στην κοινωνία στην οποία ζω.
Και δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να δώσω λύση.....ώριμη, γιατί αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ακραίο και βάρβαρο!!!
Για να εξαγνιστεί αυτός ο κόσμος η μόνη λύση είναι ο αφανισμός!!! Γιατί δυστυχώς μας είναι αδιανόητο να εκτιμούμε τα όσα έχουμε και τα όσα δεν έχουμε, και να μην προβαίνουμε σε πράξεις αχαρακτήριστες να να αποκτήσουμε κάτι που δεν μας αξίζει. (Με αφορμή το περιστατικό αυτό, θέλησα να δώσω τη γενικότερη βάρβαρη συμπεριφορά που έχουμε προς τους συνανθρώπους μας).

eρωτακι είπε...

Αγγελόσκονη και ανώνυμη,
Έτσι όπως τα λέτε είναι...
Έχουμε την ατυχία να ζούμε σε χαλεπότατους καιρούς... και προσπαθούμε μέσα στην ασχήμια, τη φρίκη, την αγριότητα και την αηδία, να παραμείνουμε εμείς τουλάχιστον άνθρωποι, με αγάπη, ήθος, αξίες και ιδανικά, και να τα περάσουμε μελλοντικά στα παιδιά μας.
Καλώς ή κακώς, και ας χαρακτηριστώ ακραία, υπερβολική ή ό,τι άλλο, η χώρα αυτή, η κοινωνία, ο κόσμος, ο πλανήτης (γιατί συμβαίνουν σε όλες τις χώρες τέτοια έκτροπα), χρειάζεται χούντα. Δημοκρατία θα έπρεπε να υπάρχει μόνο σε ανθρώπους που είναι πραγματικά λεύτεροι, ψυχή τε και σώματι.
Από το πρωί προσπαθώ να συνέλθω με αυτό το e-mail ρε παιδιά...
Σας ευχαριστώ που γράψατε, χαίρομαι απερίγραπτα που σας άγγιξε και σας εξόργισε... υπάρχουν άνθρωποι, ρε γαμώτο, αλλά δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, είναι ελάχιστοι...
Την αγάπη μου και στις δυό σας.