29/5/07

Επιστροφή


...στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

Το κεφάλι μου το νιώθω έτοιμο να εκραγεί από τις τόσες όμορφες εικόνες που ρούφηξε μέσα του όλες αυτές τις μέρες! Μαζί σου! Τρεις μέρες μακριά απ'όλους και απ'όλα! Κάναμε και τα πρώτα μας μπάνια, περιπλανηθήκαμε σε μέρη γνώριμα των παιδικών μας ξέγνοιαστων καλοκαιριών και... έκλπηξη! και για τους δυό μας!! Για μία ακόμη φορά, ν'ανακαλύπτουμε πως πάντα κινούμασταν στα ίδια μέρη, έχουμε κοινές αναμνήσεις, κοινά σημεία αναφοράς και επαναφοράς!!!! Μού έκανες δώρο ανεκτίμητο και πολύτιμο, μπήκες μαζί μου εκεί όπου πέρασα δέκα συναπτά καλοκαίρια σαν παιδί! Η συγκίνησή μου, απερίγραπτη: όλα όπως τότε, και η μυρουδιά καλωσορίσματος στην είσοδο η ίδια, αγαπημένη, που όποτε τυχαία τη μυρίσω κάπου, απροσδιόριστα, ριγώ και αναπολώ, και νιώθω ξανά παιδί, ένα με τη φύση, μακριά από έγνοιες και προβλήματα: ακριβώς όπως νιώθω στην αγκαλιά σου! Η θάλασσα, μία μαγεία, κι εμείς να καλοδεχόμαστε τον ήλιο στο κορμί μας αχόρταγα, εγώ να ψάχνω για πετρούλες και κοχυλάκια, εσύ να κολυμπάς και να με πειράζεις, να κάνω σπαγκάτο στην άμμο να γλιστράω και να πέφτω, κι εσύ να γελάς! Να τρώμε το βράδυ δίπλα στη θάλασσα, το αεράκι να μας αναστατώνει ευχάριστα, με θέα ομορφιά φτιαγμένη αιώνες πριν, περήφανη απέναντί μας, να μας θυμίζει το μεγαλείο των αρχαίων μας προγόνων, το φεγγάρι να λάμπει ασημένιο στα μαύρα σου μαλλιά, κι εγώ να σε κοιτάζω και να νιώθω... τα πάντα, έρωτα, αγάπη, προσμονή, λαχτάρα, να θέλω να τρέξω μαζί σου, να γελάσω, να φωνάξω πόσο σ'αγαπώ!! Να ξαπλώνουμε το βράδυ, αποκαμωμένοι από εικόνες της ημέρας, από ήλιο, από θάλασσα, από τα φιλιά μας και τις αγκαλιές μας, από την ένωσή μας, και να μας νανουρίζει ο παφλασμός της θάλασσας, μια ανάσα μακριά μας, στα πόδια μας σχεδόν... να σε φωτογραφίζω και να μου γελάς, αχ! αυτό το γέλιο σου, αυτή η χαρά σου, ακόμη και η νυσταγμένες σου γκριμάτσες, τα νάζια σου...

Πόσα ευχαριστώ να σου πω που με κάνεις να νιώθω, να αισθάνομαι, να ζω, να σ'ερωτεύομαι, να σ'αγαπάω?

Πόσα, καρδιά μου?

Σε θέλω όσο τίποτ'άλλο στον κόσμο..

13 σχόλια:

Σπύρος είπε...

Είναι πολυ τυχερός που έχει δίπλα του τέτοια ψυχή που πλυμμηρίζει απο αγάπη και έρωτα σε κάθε στιγμή, λεπτό και σταγόνα σε αυτο το κόσμο.Καλημέρα

eρωτακι είπε...

Πιτσιρικάκι μου γλυκό,
Σ'ευχαριστώ πολύ, μα κι εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερή! Οι ψυχές μας είναι ίδιες, και ευτυχώς βρήκε η μία την άλλη!! :))))
Εύχομαι σύντομα κι εσύ να βρεις το ταίρι της καρδιάς σου!
Φιλάκι, καλημέρα!

leila είπε...

βιρα τις αγκυρες και θα ξαναφύγουμε για διακοπες..
ετσι ομορφες να είναι ολες οι στιγμές σας - δεν ειναι καταπληκτικο να ανακαλύπτεις κοινές αναμνησεις και τοπους κοινους που πηγαινατε πριν γνωριστειτε;.. ειπαμε.. ειναι μικρος ο κοσμος .. ;-)
πλυμμύρα αγαπης βλεπω και διαισθάνομαι..
φιλιά γλυκα :-)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Για να τον αγαπάς τόσο και να πλημμυρίζεις από έρωτα και ζωντάνια πάει να πει ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!
Να τον χαίρεσαι! και
Να σε χαίρεται!

Γλαρένιες αγκαλιές

Unknown είπε...

nomizo oti ta triimera einai polu anazogonitika..idios gia to grapsimo..:)

Paranoia είπε...

Μπράβο κουκλάρα μας, χαίρομαι απίστευτα όταν γεννιέται ο έρωτας!
εύχομαι τα καλύτερα, ζήστε το, γεμίστε, νιώστε....
μέχρι τελικής πτώσης!

..αγγελόσκονη.. είπε...

πάντα έτσι να είναι οι στιγμές της ζωής σου!!πάντα να είναι πλημμυρισμένες από μυρωδιές,ήχους και εικόνες που σε γεμίζουν και σε κάνουν ευτυχισμένη...θέλω κάθε φορά που σε διαβάζω να νιώθω οτί η αγάπη που νιώθεις σε γεμίζει,οτί έχει φτάσει στο φουλ της ,στο μέγιστο...και κάθε φορά να αντιλαμβάνομαι πόσο λάθος κάνω...να πολλαπλασιάζεται συνεχώς γλυκιά μου!!όπως κι η ευτυχία σου...φιλάκια πολλά πολλά!!!να είσαι πάντα καλα :) είμαι σίγουρη πως σου αξίζει :)

Ήχος Πλάγιος. Μόνος... είπε...

Καλή σου ημέρα eρωτα.
Θέλει δύναμη μεγάλη ν' αγαπήσεις και να μιλάς με τούτο τον τρόπο.
Μεγάλη δύναμη!!!!!!!!

eρωτακι είπε...

@leilaki
Καλημέρα!! Ήδη συζητάμε πού να ξαναφύγουμε άμεσα!! :)))
Κακομαθημένα είμαστε και άπληστα, μα δεν φταίμε εμείς, έτσι είναι ο έρωτας, άπληστος κι αχόρταγος!! :))
Και ο κόσμος είναι όντως πολύ μικρός!!
Γλυκό φιλάκι!!

@Γλαρομανούλα
Το αξίζει, μανούλα, αλλιώς δεν θα εκφραζόμουν έτσι, δεν θα του εναπόθετα την καρδούλα μου στα χέρια του, χωρίς ούτε μία τοσοδά φύλαξη!!
Φιλάκι, καλημέρα!!

@zoaki mou
Καλημέρα!! Είναι, είναι, είναι οι εικόνες που έχουμε μέσα μας και ξεχύνονται, παίρνουν τα δάχτυλά μας φωτιά και γράφουν, γράφουν... για να αποφορτιστεί λίγο η καρδιά, μέχρι το επόμενο φόρτισμα!!
Φιλάκι!!

@Φιορούλι
Στην περίπτωσή μας γεννιέται και αναγεννιέται κάθε μέρα!! Και φουντώνει & θεριεύει!! Και ναι, το απολαμβάνουμε και θα το ζήσουμε μέχρι τελικής πτώσης!!
Καλημέρα & φιλάκι!!

@αγγελόσκονη
Τώρα τί να πω για σένα, ε? Σου έχω κι αδυναμία, μικρούλα μου :)))) Εύχομαι, και ας είμαι γραφική τόσες φορές που σου το έχω πει, να βρεις κι εσύ τον Άγγελο της καρδιάς σου και να σε κάνει τόσο ευτυχισμένη.. κι ακόμη περισσότερο!!!!!
Καλημέρα, φιλάκι & αγκαλίτσα!! :*

@Ήχος
Δεν ξέρω αν είναι δύναμη, δεν ξέρω πώς λέγεται... ξέρω μόνο πως είναι ο λόγος που ζω. Για να τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Απλά & όμορφα.
Καλημέρα & φιλάκι γλυκό!

witchofdaffodils είπε...

καλημέρα ερωτευμένο κορίτσι :)

eρωτακι είπε...

Καλημέρα μαγισσούλα μου :)

Ανώνυμος είπε...

Φανταστική περιγραφή γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα ...

eρωτακι είπε...

Καλημέρα τρελόφ μου, σ'ευχαριστώ πολύ!! :D
Φιλάκι!!!..